Leer ons kennen

Crealight Europe: Ons verhaal

Twee ondernemers, die ook nog eens vader en zoon zijn… beiden klinkende namen op de vastgoedmarkt; de ene zowel in binnen- en buitenland als erkend leverancier voor publiciteitsmateriaal, de andere als vastgoedmakelaar op de Gentse markt. Combineer dit met de wil om de wereld van de vastgoedmarketing, de etalagecommunicatie een nog mooiere plek te maken en tadaa… op 15 oktober 2008 is Crealight Europe bv geboren!

Als familiebedrijf garanderen wij u een persoonlijke en professionele afhandeling van al uw bestellingen & vragen. Persoonlijk contact & perfect maatwerk zijn onze grootste troeven! Daarenboven staan we garant voor uitstekende prijzen en Europese topkwaliteit & -design!

Via verschillende kanalen kun je ons bereiken en dit ook zo vaak mogelijk. Bovendien zijn we niet vies van wat opbouwende kritiek dus.. laat je opmerkingen en/of tips maar komen!

Wie zijn onze klanten? Vastgoedmakelaars, verzekeringsagenten, reisbureaus, banken, garagehouders, begrafenisondernemers.. kortom iedereen die een boodschap op een mooiere manier aan de wereld wil tonen!

Crealight Europe

Marc Van den Bossche. De pater familias, jarenlang erkend leverancier bij zowel Century 21 Benelux, Century 21 France & Guy Hoquet France, met een enorme passie voor creativiteit maakt hij van elk ontwerp een uniek pareltje ! Led kaders hebben al jarenlang geen geheimen meer voor hem.

Je mag Marc ’s nachts steeds opbellen voor een voetbalmatch van zijn favoriete ploeg. Daarnaast is hij grote fan van vanille ijsjes en een nog grotere fan van GSM oortjes.

Steve Aerens. Jarenlang “the man behind the scenes”, een ondernemer pur-sang, de steun en toeverlaat van Marc en hij kent nog iets van IT ook! Houdt van snel schakelen, korte lijntjes en laat geen idee onbenut!

Steve mag je uit zijn bed bellen voor een rondje golf of een coole wagen! Als fervent hobby-kok slaat hij een gezellig dinertje met vrienden ook nooit af!

Ann-Sophie Van Kerckhoven-Aerens. Georganiseerd doener, administratieve know-it-all (or so she likes to think), grote fan van een clean desk en rekeningen die kloppen! En de echtgenote van Steve.

Onder het motto “behind every great man, is a great woman” staat zij zeker haar mannetje achter het enthousiaste vader-zoon team!

Houdt van haar 2 kinderen, Portugal, de geur van de lente en verse lakens!

Lisa Ryniers. Meet onze nieuwste onderneemster in town, die beschikt over een flinke dosis sociale skills, ambitie en geen schrik heeft om de handen uit de mouwen te steken.

Ze is de partner van een echte ondernemer die haar besmet heeft met het ondernemers virus.

Een echte dierenliefhebber en haar hart verloren in Zuid-Afrika!